TMA

TeamMate® Analytics

Nu kan du tænke større i din kunderådgivning og regne med meget mere

Vi gør det lettere, billigere og hurtigere at arbejde med dataanalyse. TeamMate® Analytics er et intelligent værktøj - fuldt integreret i Excel - til automatisering af komplekse beregninger og analyser. Uden brug af analysespecialister kan du og dine kollegaer tilbyde kunderne detaljeret dataanalyse og få et bedre grundlag for kvalificeret kunderådgivning.

Dataanalysen er ready-to-go

TeamMate® Analytics indeholder et testbibliotek med 200 foruddefinerede analysetests, der er klar til brug. Du skal ikke selv definere og udvikle tests for at komme i gang, men kan starte analysearbejdet umiddelbart efter implementering. Alle tests indeholder en beskrivelse af udførelse samt analyse.

Data bearbejdes og serveres

TeamMate® Analytics hjælper med klargøring af data, før beregningerne bliver gennemført. Du og dine kollegaer bliver guidet i at konvertere rapporter, PDF- og tekstfiler til Excel. Ord standardiseres, og filer gennemses for fejl og mangler. Det kan ikke være nemmere.

Spar kostbar tid til uddannelse

Det er nemt og intuitivt at bruge TeamMate® Analytics, som er 100 procent integreret i Excel. Det er altid til rådighed for alle brugerne i det daglige arbejde, og med de skræddersyede moduler kan du gennemføre adskillige tests på én gang på en enkelt rapport, uden brug af analysespecialister.

Få overblik og overskud

Udfør komplekse beregninger, sammenlign regneark for matchende og manglende data og visualisér data. TeamMate® Analytics indeholder bl.a. grafisk visualisering af enkelte kolonner, mulighed for at samle eller adskille enkelte regneark samt mulighed for at få et uddrag af udvalgt data.

Dataanalyse med skarpe kløer

Du har hørt om mulighederne med dataanalyse, men typisk har det været for kostbart eller krævet brug af analyseeksperter. TeamMate® Analytics bringer dataanalyse i spil for selv mindre og mellemstore revisionsvirksomheder. Nu kan du få det i Danmark.

Skærp din digitale profil

Vil du skærpe din virksomheds digitale profil og bruge den nyeste teknologi i din revision og rådgivning, har det aldrig været enklere og lettere. Med TeamMate® Analytics kan du implementere intelligent dataanalyse i din portefølje af løsninger og stå stærkere i konkurrencen.

6 gode grunde til at vælge TeamMate® Analytics

  1. TeamMate® Analytics er enkelt at implementere i din arbejdsproces, da det integreres i Excel.

  2. TeamMate® Analytics er designet til at være så anvendeligt som muligt. Det indeholder unikke farvekoder og validering. Manualer er overflødige.

  3. Langt mindre træningskrævende end andre dataanalyseværktøjer. Det giver færre omkostninger og hurtigere implementering.

  4. TeamMate® Analytics er altid tilgængeligt, når revisoren anvender Excel. Det sparer kostbar tid i det daglige.

  5. TeamMate® Analytics er skabt af revisorer til revisorer. Det er baggrunden for, at det kan skabe værdi fra dag 1 i alle revisionsvirksomheder.

  6. Danske revisionsvirksomheder kan se frem til tidsbesparelser, færre fejl og bedre risikostyring ved at vælge TeamMate® Analytics.

 

Hvorfor bruge dataanalyse?

Dataanalyse gør det muligt for revisorer at løse opgaver, der ikke kan udføres på andre måder. Dataanalyseværktøjer kan spare en revisor for 20 timers arbejde hver måned. Dataanalyse formindsker også risikoen for misforståelser og tilfører værdi for både revisionsvirksomhed og kunde.

Udvidet partnerskab med kunderne

Dataanalyse styrker din kvalitetsstyring, men baner også vej for vækst og dynamik. TeamMate® Analytics inspirerer dig til at tænke større ved at tilbyde mere dybdegående rådgivning og et udvidet partnerskab med kunderne. Har du ambitioner og planer om at vokse, så er TeamMate® Analytics svaret.

Automatisering af manuelle processer

Hvor dataanalyse tidligere krævede tidskrævende manuelt arbejde eller brug af analysespecialister, ser dine muligheder helt anderledes ud med TeamMate® Analytics. Efter få timer er du og dine kollegaer i gang med det intelligente værktøj, der er fuldt integreret i Excel.

TeamMate® Analytics faktaark

  • TeamMate® Analytics gør det nemmere, billigere og hurtigere at arbejde med dataanalyse og komplekse beregninger.

  • TeamMate® Analytics er integreret 100% i Excel og kan bruges af alle revisorer, ikke kun analysespecialisterne.

  • TeamMate® Analytics styrker din kvalitetsstyring og giver dig mulighed for at udvide forretningen med kunderådgivning.

  • TeamMate® Analytics kræver få timers træning og kan spare en revisor for op til 20 timer om måneden til manuelle opgaver.

Se mere

Gennemtestet verden over

TeamMate Analytics

Der er mere end 60.000 brugere af TeamMate® Analytics verden over. Det er en gennemtestet løsning, der bruges af både små og store virksomheder til at gøre dataanalyse enkelt og tilgængeligt for den enkelte revisor - og til at udvikle forretningen over for kunderne.

Thumbnail