Thumbnail

Årsafslutning

Let og sikker udarbejdelse af årsrapporten

Regnskabsprogrammet Årsafslutning er det komplette værktøj til opstilling af virksomhedens årsrapporter iht. årsregnskabsloven med tilhørende specifikationshæfte og skatteregnskab.

XBRL og notepakker i Årsafslutning

Årsafslutning håndterer digital indberetning af regnskabsdata via XBRL til Erhvervsstyrelsen. Derudover indeholder Årsafslutning forskellige notepakker med prædefinerede standardnoter, der alle understøtter XBRL.

Efterposteringer i Årsafslutning

Årsafslutning giver mulighed for at registrere efterposteringer, og dermed kan ændringer til saldobalancen uden videre foretages og dokumenteres.

Standardskabeloner i Årsafslutning

Årsafslutning indeholder en række standardskabeloner til brug for regnskabsopstillingen, der opdateres løbende.

Ny regnskabsperiode i Årsafslutning

Alle tidligere oplysninger og de foretagne valg for regnskabsopstillingen gemmes ved et nyt regnskabsår. Tilretninger foretaget i programmet kan hentes, uden at de tidligere foretagne valg overskrives.

Validering af regnskaber i Årsafslutning

Validering af regnskaber inden de sendes til underskrift, skaber sikkerhed og effektiviserer revisors arbejdsprocesser.

Thumbnail

Prøv en gratis demoversion af Årsafslutning

Produkt Ændret Version
Demoversion Årsafslutning 2020-06-16 2020.1 Info Hent

Kvalitetssikring af revisionsprocessen på en effektiv og fleksibel måde

Revision er et brugervenligt program til kvalitetsstyring og dokumentation, udførelse og konklusion ved revision og andre erklæringsopgaver. 

Se mere

Din genvej til en bedre rådgivning

Med Årsafslutning Professionel får du, i ét og samme program, alle værktøjerne i Årsafslutning og adgang til rådgivningsmodulerne Budget, Prognose og Analyse.

Se mere

En del af en hosted løsning

Med RevisorHosting tilbyder vi Årsafslutning i skyen til en fast pris pr. bruger og med en mindre tilslutningsafgift. Løsningen giver desuden alle revisorfirmaets brugere den fulde adgang til Microsoft Office Standard samt Microsoft Exchange postsystem.

Se mere